Tort De Miere-Portocaliu Cu Susul În Jos
Miere-portocaliu cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 442 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Miere-Portocaliu Cu Susul În Jos, Miere cu susul în jos tort de mere, și Miere și rozmarin cu susul în jos tort de smochine.
Instrucțiuni
Într - o tigaie antiaderentă de 9 până la 10 inci (cu laturile înclinate) la foc mediu-mare, amestecați mierea și sucul de portocale până la fierbere. Gatiti fara agitare pana cand amestecul este spumos, usor ingrosat, si ajunge la 230 (inclinati cu grija tigaia astfel incat amestecul sa fie suficient de adanc pentru a se inregistra pe termometru), 2-4 minute. Se răcește până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se suprapun ușor felii de portocale în cercuri concentrice peste sirop.
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coaja de portocală.
Într-un alt bol, amestecați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă jumătate din amestecul de făină în amestecul de unt doar până se încorporează. Se amestecă laptele, apoi amestecul de făină rămas, doar până se încorporează. Răzuiți cu grijă aluatul peste feliile de portocale în tigaie și întindeți nivelul.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute pentru regulat, 25 până la 30 de minute pentru convecție.
Se lasă să se răcească 5 minute.
Inversați o placă plană peste tigaie. Invertiți tortul pe farfurie și ridicați tigaia, având grijă cu siropul fierbinte.
Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în pene.