Tort De Miere-Portocaliu Cu Susul În Jos

Tort De Miere-Portocaliu Cu Susul În Jos
Miere-portocaliu cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 442 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Miere-Portocaliu Cu Susul În Jos, Miere cu susul în jos tort de mere, și Miere și rozmarin cu susul în jos tort de smochine.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie antiaderentă de 9 până la 10 inci (cu laturile înclinate) la foc mediu-mare, amestecați mierea și sucul de portocale până la fierbere. Gatiti fara agitare pana cand amestecul este spumos, usor ingrosat, si ajunge la 230 (inclinati cu grija tigaia astfel incat amestecul sa fie suficient de adanc pentru a se inregistra pe termometru), 2-4 minute. Se răcește până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se suprapun ușor felii de portocale în cercuri concentrice peste sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Într-un alt bol, amestecați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă jumătate din amestecul de făină în amestecul de unt doar până se încorporează. Se amestecă laptele, apoi amestecul de făină rămas, doar până se încorporează. Răzuiți cu grijă aluatul peste feliile de portocale în tigaie și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute pentru regulat, 25 până la 30 de minute pentru convecție.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Se lasă să se răcească 5 minute.
7
Inversați o placă plană peste tigaie. Invertiți tortul pe farfurie și ridicați tigaia, având grijă cu siropul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista