Tort de miel de Paște II
Tort de miel de Paște II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 3029 calorii, 55g de proteine, și 105g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, unt, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Încercați Tort De Miel De Paște, Rețetă De Tort De Miel De Paște, și Tort De Miel Cu Vârtej De Paște. Familia Veganizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, pregătește-ți matrița. Se acoperă cu ulei vegetal, se lasă să stea câteva minute, apoi se șterge cu un prosop de hârtie. Apoi ungeți și făinați mucegaiul, asigurându-vă că obțineți toate zonele mici.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Cernem făina de tort, apoi cernem din nou cu praful de copt și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu laptele. Se amestecă aluatul până se omogenizează după fiecare adăugare.
Într-un bol mare de sticlă sau metal, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți 1/3 din albușurile de ou în aluat pentru a-l ușura, apoi pliați rapid albușurile rămase.
Umpleți partea feței matriței cu aluat. Mutați ușor o lingură de lemn prin aluat, pentru a îndepărta orice buzunare de aer. Asigurați-vă că nu deranjați suprafața unsă și făinată a matriței.
Puneți capacul pe matriță, asigurându-vă că se blochează sau se leagă bine, astfel încât aburul și aluatul în creștere să nu forțeze cele două secțiuni.
Puneți matrița pe o foaie de biscuiți într-un cuptor preîncălzit timp de aproximativ 1 oră. Testați pentru coacere introducând o frigăruie sau o scobitoare din lemn printr-un orificiu de abur.
Puneți tortul, încă în formă, pe un suport timp de aproximativ 15 minute. Îndepărtați cu grijă partea superioară a matriței. Înainte de a separa tortul de jos, lăsați-l să se răcească încă aproximativ 5 minute, astfel încât tot aburul să poată scăpa și tortul să se întărească mai mult. După îndepărtarea restului de matriță, lăsați tortul să se răcească complet pe raft. Nu așezați tortul în poziție verticală până nu se răcește complet. Înghețați cu glazură de șapte Minute sau orice altă glazură albă la alegere și decorați pentru a arăta ca un miel.