Tort De Mic Dejun Cu Afine

Tort De Mic Dejun Cu Afine
Tort de mic dejun cu afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 9 porții cu 131 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ou, afine, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mic Dejun Cu Afine, Tort De Mic Dejun Cu Afine, și Tort De Mic Dejun Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina, zahărul și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați oul, laptele, untul și coaja de lămâie; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Îndoiți afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
LapteLapte
OuăOuă
3
Se întinde într-un 9-in uns. tavă de copt pătrată. Pentru topping, combinați zahărul, făina, nucile și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Tăiați în unt până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Se presară peste aluat.
6
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau pana se fac testele de prajitura.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista