Tort de mere-stafide cu glazură de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 336 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zahăr brun, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mere cu glazură de Caramel, Cupcakes cu mere fără ou cu glazură de Caramel, și Tort De Condimente Cu Mere Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, bateți primele 3 ingrediente cu un mixer la viteză mică până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați mere; bate bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin sare), amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de mere; bate doar până se umezește. Se amestecă stafidele, nucile pecan și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Stafide
Vanilie
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Puneți aluatul în tigăi rotunde de 2 (9 inci) acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
7
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 cană de zahăr brun, lapte, unt și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Reduceți căldura și fierbeți până când este ușor gros (aproximativ 5 minute), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Glazură
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați zahărul pudră și 1 linguriță de vanilie; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează și ușor cald. Se răcește 5 minute (glazura se va îngroșa pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; lucrând rapid, întindeți cu 1/3 cană glazură și acoperiți cu stratul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Glazură
12
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. A se păstra ușor acoperit la frigider.