Tort de mere cu zahăr și condimente
Tortul cu mere cu zahăr și condimente este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Un amestec de amestec original, măr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Tort de mere cu zahăr și condimente, Tort Cu Condimente De Mere (Zahăr Redus), și Tort cu condimente de mere cu glazură de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați tigaia pătrată de 9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 2 linguri zahăr, laptele, 2 linguri unt și ou până se omogenizează bine.
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Aranjați feliile de mere în 3 rânduri, suprapunându-se ușor feliile, pe aluat.
Ungeți 1/4 cană de unt topit peste vârfurile de felii de mere.
În castron mic, se amestecă 2 linguri de zahăr și scorțișoară; se presara peste mere.
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește cu 15 minute înainte de servire.
Tăiați cu cuțitul zimțat în pătrate.