Tort de Marshmallow cu ciocolată neagră cu cremă de unt de zmeură
Tortul de Marshmallow cu ciocolată neagră cu cremă de unt de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 773 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 5453 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes cu ciocolată neagră cu glazură de unt de zmeură, Cupcakes cu ciocolată neagră cu glazură de unt de zmeură, și Sandvișuri Fudgy cu ciocolată neagră cu cremă de unt de zmeură pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în mijlocul cuptorului și încălziți cuptorul la 350 F. Unt două tigăi rotunde de tort de 9x2 inci și tapetați fiecare cu o rundă de pergament. Ungeți pergamentul, apoi tigăile de praf cu făină, asigurați-vă că îndepărtați excesul de făină.Topiți untul în cuptorul cu microunde.
Adăugați amestecul de tort, ouăle, cafeaua și apa în unt într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă la foc mic timp de 1 min. Apoi amestecați pe mediu înalt timp de 1 min.Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Coaceți timp de 25-29 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată. Se răcește pe rafturi timp de 10 minute. Răsturnați prăjiturile pe rafturi, îndepărtați pergamentul și răciți complet.Setați cuptorul la fiert și poziționați raftul în partea inferioară a cuptorului.Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray antiaderent.
Așezați marshmallows în centrul foii de copt și fierbeți în cuptor, urmăriți până se rumenesc și se topesc (aproximativ 2 minute).
Scoateți tigaia din cuptor și răsturnați cu grijă marshmallows și fierbeți cealaltă parte până se rumenesc (1-2 minute).
Scoateți din cuptor și setați aside.In vasul unui mixer de stand, combinați untul și zahărul timp de un minut folosind accesoriul cu palete.
Adăugați vanilia și bateți timp de 3 minute pe mediu înalt.
Adăugați puful de marshmallow și marshmallows prăjite și amestecați la foc mic timp de 1 minut.
Combinați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți pe mediu scăzut, până când zahărul se încorporează cu untul.
Adăugați vanilie, smântână grea și piure de zmeură, bateți la viteză medie timp de 3 minute sau până când crema de unt devine ușoară și pufoasă.
Combinați smântâna grea și ciocolata într-un castron de dimensiuni medii pentru microunde.
Încălziți-l la cuptorul cu microunde timp de două minute.
Bateți până când ciocolata este complet încorporată în cremă.
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute (până când este încă turnat, dar nu mai este fierbinte) dacă devine rigid, cuptorul cu microunde ganache timp de 5 până la 10 secunde.Puneți un strat de tort pe un platou plat de servire sau un suport de tort căptușit cu benzi de hârtie cerată pentru a-l menține curat în timpul glazurii. Acoperiți stratul cu umplutură de marshmallow prăjită, întinzându-l uniform cu o spatulă offset până la marginea tortului. Se acoperă cu al doilea strat de tort.Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu 2/3 din crema de unt de zmeură folosind o spatulă offset.Puneți tortul în frigider în timp ce pregătiți ganache de ciocolată.
Transferați crema de unt rămasă într-o pungă cu un vârf rotund mare. Pune deoparte.
Scoateți prăjiturile din frigider și aruncați benzile de hârtie cerată.
Se toarnă ganache peste vârful tortului. Folosiți un offset pentru a împinge ușor ganache-ul peste părțile laterale ale tortului pentru a crea un efect de picurare.Set ganache prin plasarea tort în frigider timp de 5 minute înainte de conducte dollops mari de buttercream pe partea de sus ca garnitura.
Adăugați câteva zmeură în jurul păpușilor.