Tort de Marshmallow cu ciocolată neagră cu cremă de unt de zmeură

Tort de Marshmallow cu ciocolată neagră cu cremă de unt de zmeură
Tortul de Marshmallow cu ciocolată neagră cu cremă de unt de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 773 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 5453 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes cu ciocolată neagră cu glazură de unt de zmeură, Cupcakes cu ciocolată neagră cu glazură de unt de zmeură, și Sandvișuri Fudgy cu ciocolată neagră cu cremă de unt de zmeură pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în mijlocul cuptorului și încălziți cuptorul la 350 F. Unt două tigăi rotunde de tort de 9x2 inci și tapetați fiecare cu o rundă de pergament. Ungeți pergamentul, apoi tigăile de praf cu făină, asigurați-vă că îndepărtați excesul de făină.Topiți untul în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați amestecul de tort, ouăle, cafeaua și apa în unt într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se amestecă la foc mic timp de 1 min. Apoi amestecați pe mediu înalt timp de 1 min.Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
4
Coaceți timp de 25-29 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată. Se răcește pe rafturi timp de 10 minute. Răsturnați prăjiturile pe rafturi, îndepărtați pergamentul și răciți complet.Setați cuptorul la fiert și poziționați raftul în partea inferioară a cuptorului.Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați marshmallows în centrul foii de copt și fierbeți în cuptor, urmăriți până se rumenesc și se topesc (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți tigaia din cuptor și răsturnați cu grijă marshmallows și fierbeți cealaltă parte până se rumenesc (1-2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți din cuptor și setați aside.In vasul unui mixer de stand, combinați untul și zahărul timp de un minut folosind accesoriul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați vanilia și bateți timp de 3 minute pe mediu înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
9
Adăugați puful de marshmallow și marshmallows prăjite și amestecați la foc mic timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
10
Combinați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți pe mediu scăzut, până când zahărul se încorporează cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați vanilie, smântână grea și piure de zmeură, bateți la viteză medie timp de 3 minute sau până când crema de unt devine ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
12
Combinați smântâna grea și ciocolata într-un castron de dimensiuni medii pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Încălziți-l la cuptorul cu microunde timp de două minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
14
Bateți până când ciocolata este complet încorporată în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute (până când este încă turnat, dar nu mai este fierbinte) dacă devine rigid, cuptorul cu microunde ganache timp de 5 până la 10 secunde.Puneți un strat de tort pe un platou plat de servire sau un suport de tort căptușit cu benzi de hârtie cerată pentru a-l menține curat în timpul glazurii. Acoperiți stratul cu umplutură de marshmallow prăjită, întinzându-l uniform cu o spatulă offset până la marginea tortului. Se acoperă cu al doilea strat de tort.Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu 2/3 din crema de unt de zmeură folosind o spatulă offset.Puneți tortul în frigider în timp ce pregătiți ganache de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
16
Transferați crema de unt rămasă într-o pungă cu un vârf rotund mare. Pune deoparte.
17
Scoateți prăjiturile din frigider și aruncați benzile de hârtie cerată.
18
Se toarnă ganache peste vârful tortului. Folosiți un offset pentru a împinge ușor ganache-ul peste părțile laterale ale tortului pentru a crea un efect de picurare.Set ganache prin plasarea tort în frigider timp de 5 minute înainte de conducte dollops mari de buttercream pe partea de sus ca garnitura.
19
Adăugați câteva zmeură în jurul păpușilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista