Squash de iarnă și varză Savoy cu semințe de susan prăjite

Squash de iarnă și varză Savoy cu semințe de susan prăjite
Squashul de iarnă și varza Savoy cu semințe de susan prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 122 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Dacă aveți dovlecei de butternut, savoy, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată De Varză Savoy Cu Vinetă De Mere Și Semințe De Muștar, Spanac sotat cu semințe de susan prăjite, și Garam Masala Hummus cu semințe de susan prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiurile într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați dovlecelul și ceapa; se sotează 7 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă varza, apa și sarea; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă semințele de susan și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
3
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista