Tort De Marmură Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de marmură cu ciocolată. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 435 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sirop cu aromă de ciocolată, amestec de tort betty, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Marmură Cu Ciocolată Neagră Și Ciocolată Albă, Tort De Marmură De Ciocolată, și Tort De Marmură Cu Ciocolată-Yam.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos sau pulverizați cu spray de copt cu făină, fundul tigaiei de 13x9 inci.
Într-un castron mic, aruncați 1/2 cană de chipsuri de ciocolată cu 1 lingură de amestec de tort uscat. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind amestecul de tort rămas, apă, ulei și albușuri de ou. Se amestecă chipsurile de ciocolată acoperite cu 1/2 cană. Rezervați 1 cană de aluat.
Se toarnă aluatul rămas în tigaie. Se amestecă siropul de ciocolată în aluatul rezervat. Picătură de linguri aleatoriu în 8 movile în tigaie.
Tăiați bateriile în curbe în formă de S. Rotiți tigaia cu un sfert de tură; repetați.
Coaceți 34 până la 38 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul ciocolatei iese aproape curată. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Se amestecă restul de 1/4 cană de chipsuri de ciocolată în glazură.
Întindeți glazura deasupra tortului; stropiți cu sirop suplimentar de ciocolată. Depozitați ușor acoperit.