Tortul de marmeladă de ciocolată necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru 26 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ou, lapte, cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort de ciocolată albă cu umplutură de marmeladă portocalie, Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și canap de brânză mirositoare, și Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Hârtie De Ceară
3
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Bateți untul cu un mixer la viteză medie până la crem; adăugați treptat zahăr granulat, bătând până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați oul și albusul de ou și bateți la viteză medie doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ouă
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu 3/4 cană de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă coaja portocalie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
8
Se toarnă aluatul în tava pregătită. Atingeți brusc pan o dată pe contor pentru a elimina bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți la 350 timp de 29 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat; se răcește în tigaie timp de 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
10
Scoateți din tigaie și îndepărtați cu grijă hârtia de ceară; se răcește complet pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Suport De Sârmă
Tigaie
11
Combinați zahărul pudră și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mică doar până se amestecă și amestecați marmelada de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
12
Așezați tortul pe o farfurie; întindeți glazura peste partea superioară și părțile laterale ale tortului.