Tort De Marmeladă De Ciocolată

Tort De Marmeladă De Ciocolată
Tortul de marmeladă de ciocolată necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru 26 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ou, lapte, cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort de ciocolată albă cu umplutură de marmeladă portocalie, Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și canap de brânză mirositoare, și Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Bateți untul cu un mixer la viteză medie până la crem; adăugați treptat zahăr granulat, bătând până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați oul și albusul de ou și bateți la viteză medie doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu 3/4 cană de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă coaja portocalie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
8
Se toarnă aluatul în tava pregătită. Atingeți brusc pan o dată pe contor pentru a elimina bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 350 timp de 29 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat; se răcește în tigaie timp de 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Scoateți din tigaie și îndepărtați cu grijă hârtia de ceară; se răcește complet pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Combinați zahărul pudră și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mică doar până se amestecă și amestecați marmelada de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
12
Așezați tortul pe o farfurie; întindeți glazura peste partea superioară și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista