Tort De Mandarine Cu Ananas

Tort De Mandarine Cu Ananas
Tortul de mandarină cu ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 1183 calorii, 12g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, zahărul cofetarilor, portocalele mandarine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Încercați Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale Mandarin cu glazură de frișcă de ananas), Tort de mandarină și mămăligă cu sirop de mandarină, și Cherry ananas și mandarină Ambrosia portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă bine pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Într-un castron mare, scurtarea smântânii, zahărul alb, ouăle și vanilia împreună; bateți până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați amestecul de făină în amestecul cremă alternativ cu lapte, făcând 3 adaosuri uscate și 2 lichide; combinați ușor după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
4
Întindeți aluatul uniform în 2 tigăi de tort cu strat rotund de 8 inci unse și făinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește tort în tigaie 10 minute, apoi rândul său, pe suport de sârmă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Unt de cremă sau margarină. Amestecați treptat zahărul, smântâna și sucul de lămâie al cofetarilor. Bateți până când este ușor și cremos. Umpleți și înghețați tortul. Decorați partea de sus cu un inel de segmente de mandarine bine drenate în jurul marginii exterioare. Umpleți centrul cu ananas zdrobit bine drenat. Decorați centrul cu câteva secțiuni portocalii suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarin Portocaliu SecțiuniMandarin Portocaliu Secțiuni
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista