Tort de lămâie cu smântână cu compot de cireșe

Tort de lămâie cu smântână cu compot de cireșe
Tortul de lămâie cu smântână cu compot de cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 481 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de lămâie, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de lămâie cu compot de cireșe, Tort Cu Smântână Cu Lămâie, și Tort Cu Smântână Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie cu tub canelat (cum ar fi o tigaie Bundt circulator) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți untul, 2 1/2 căni de zahăr și extractul de lămâie cu un mixer electric într-un castron mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă. Se amestecă 1 lingură plus 1 linguriță coajă de lămâie și 2 linguri de suc de lămâie; bate 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Se amestecă amestecul de făină alternativ cu smântâna, amestecând până se încorporează. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Răciți tortul în tigaie timp de 10 minute înainte de a-l scoate pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Între timp, pregătiți compotul: combinați cireșele, 1/4 cană zahăr, apă și amidon de porumb într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
CompotCompot
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Scoateți compotul de pe foc și amestecați extractul de migdale. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
CompotCompot
9
Combinați 2 linguri de suc de lămâie cu zahărul cofetarilor și amestecați bine. Când tortul este complet rece, stropiți glazura de lămâie peste vârful tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
10
Serviți compotul de cireșe cu tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista