Tort de lămâie cu compot de cireșe
Tortul de lămâie cu compot de cireșe este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 315 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr pudră, suc de lămâie, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort de lămâie cu compot de cireșe, Tort de lămâie cu compot de fructe, și Tort festiv de lire sterline cu compot de fructe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu 2 linguri făină.
Lingurați ușor restul de 3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 3 căni de făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Combinați 2 căni de zahăr granulat și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu zară, bătând la viteză mică, începând și terminând cu amestecul de făină.
Adăugați coaja, sucul și menta; bate doar până se amestecă.
Puneți aluatul în tigaia pregătită; atingeți brusc tigaia o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Cerneti zaharul pudra deasupra tortului.
Tăiați tortul în 16 felii.
Pentru a pregăti compot, combinați cireșele, 1/4 cană zahăr granulat, 2 linguri apă și amidon de porumb într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă extractul. Mișto.