Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar
Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. O porție conține 420 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, zahăr granulat, tort de lire sterline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de lămâie la grătar cu piersici și smântână, Piersici La Grătar Și Tort De Lire, și Tort de brânză cremă cu prune la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru piersicile la grătar: pregătiți grătarul la foc mare. Periați ușor părțile tăiate ale piersicilor cu uleiul. Grătați piersicile, cu fața tăiată în jos, până când apar semne de grătar, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Fierbeți vinul și zahărul granulat într-o cratiță mică.
Transferați piersicile într-un vas mic și lingurați amestecul de vin peste piersici. Puneți deoparte, aproximativ 15 minute.
Pentru tortul de lire la grătar: Preîncălziți grătarul la foc mare. Periați ușor fiecare felie de tort cu untul pe ambele părți.
Așezați tortul pe grătar și gătiți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Rotiți fiecare felie de tort cu un sfert de tură după 1 minut pentru a crea o cruce de semne de grătar.
Combinați crema de brânză, zahărul pudră, coaja și sucul de portocale într-un bol mediu. Bateți până se omogenizează folosind o furculiță sau un mixer electric.
Întindeți glazura de brânză cremă pe prăjiturile cu lire la grătar.
Așezați piersicile la grătar deasupra.
Serviți cald sau la temperatura camerei.