Tort De Lire Cu Strat De Nucă De Cocos
Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 557 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți migdale, glazură de ciocolată, lapte condensat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Tort Stratificat De Mentă, Căpșuni Stratificat Lira Tort Desert, și Tort Stratificat De Nucă De Cocos Tres Leches pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tortul orizontal în patru straturi. Într-un castron mic, combinați laptele, nuca de cocos și migdalele.
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu jumătate din amestecul de nucă de cocos, un strat de tort și 1/2 cană de glazură. Repetați straturile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Pound Cake. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.