Tort de iepuraș cu glazură pufoasă de nucă de cocos
Această rețetă servește 12 și costă 2,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 688 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de nucă de cocos, glazură de decorare cu flux ușor, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Cu Strat De Nucă De Cocos Cu Glazură Pufoasă De Bezea, Tort De Catifea Roșie Cu Glazură Albă Pufoasă Și Nucă De Cocos Prăjită, și Tort De Iepuraș Pufos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați patru tigăi rotunde de 9 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pe cutii, folosind apă, ulei și ouă.
Adăugați culoarea alimentelor cu gel pentru culoarea dorită (Vezi fotografiile). Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Coaceți conform instrucțiunilor pe cutii pentru tigăi rotunde de 9 inci. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din tigăi; așezați laturile rotunjite în sus pe rafturile de gătit. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, faceți un șablon de carton urmărind exteriorul tăvii de tort. Urmăriți încă trei cercuri concentrice.
Tăiați inelele șablonului.
Tăiați fiecare cerc folosind un cuțit ascuțit și menținându-l la un unghi de 90 de grade. Ar trebui să aveți 4 inele. Faceți o tăietură dreaptă în trei cercuri. Repetați cu al doilea tort. Separați ușor straturile de tort și alternați cele două culori. Vei ajunge cu două prăjituri. Puteți îngheța al doilea tort pentru o altă zi.
Înfășurați straturile de tort în folie de plastic; se pune la congelator pentru a fi ferm.
Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou și sarea cu mixerul electric la viteză mare doar până se formează vârfuri rigide.
Într-o cratiță medie la foc mare, amestecați zahărul, apa și smântâna de tartru; se aduce la fierbere. Se fierbe, fără agitare, până la 245 de grade F pe termometrul pentru bomboane. Turnați încet siropul fierbinte în jet subțire în albușurile care bat constant la viteză medie. Bateți cu viteză mare aproximativ 10 minute sau până se formează vârfuri rigide.
Adăugați extractul de nucă de cocos și vanilia.
Înghețați imediat tortul cu glazura de nucă de cocos.
Adăugați nucă de cocos în fulgi pe părți și faceți o margine în jurul vârfului tortului.
Îndoiți cartonul alb în jumătate și urmăriți urechile de iepuraș.
Taie. Faceți același lucru cu hârtia roz, făcând o formă mai mică pentru interiorul urechii. Lipiți urechea internă roz pe hârtia albă. Lipiți frigăruile pe spatele hârtiei.
Adăugați ochi, gură și mustăți cu glazura decoratorului negru. Utilizați glazura de decorator roz pentru nas.
Adăugați urechile la tort.