Orange vanilie iaurt Pound tort este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 359 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară măcinată, făină de aur, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cherry Vanilie Iaurt Pound Tort, Tort de portocale cu afine cu glazură de vanilie, și Tort de miere de vanilie cu frișcă portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați tava de tort cu tub canelat de 5 sau 6 căni sau 8 tigaie de pâine 1/2x4 1/2x2 1/2 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt, 3/4 linguriță sare, scorțișoara și nucșoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mediu, bateți zahărul granulat, iaurtul, uleiul, coaja de portocală rasă, vanilia și semințele răzuite din 1/2 boabe de vanilie cu biciul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Vanilie
Coaja De Portocala
Iaurt
Semințe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați ingrediente uscate la ingredientele umede; se amestecă doar până se combină.
5
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
7
Scoateți tortul din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
8
Într-un alt castron mediu, bateți zahărul pudră, 1/8 linguriță de sare, sucul de portocale și semințele răzuite din 1/2 boabe de vanilie cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Portocale
Fasole De Vanilie
Semințe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Se toarnă glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute sau până când glazura este setată înainte de feliere.