Tortul cu gris portocaliu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână semolă, portocale de buric, apă de floare de portocal și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Gris Portocaliu, Tort De Portocale Cu Migdale Semolinan, și Tort De Gris Cu Vanilie Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală medie pe jumătate cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați portocalele și fierbeți până se înmoaie, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
3
Se scurge și se lasă să se răcească.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Unt și făină o tigaie de tort de 9 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Faceți sirop: într-o cratiță mică, combinați zahărul, sucul de lămâie, apa de floare de portocal și apa. Aduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând continuu, până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)