Tort De Ghimbir Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu vârtej de portocale cu ghimbir. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 293 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Vârtej Portocaliu, Tort de portocale și ghimbir fără făină, și Tort de ghimbir cu citrice cu compot de portocale condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți un vas de copt de 11 x 7 inch cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Așezați zahărul granulat, untul și coaja portocalie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine.
Adăugați concentrat de suc de portocale și ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Cântăriți sau lingurați ușor 9 uncii de făină (aproximativ 2 căni) în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 9 uncii de făină și următoarele 4 ingrediente (prin sare), amestecând cu un bici. Bateți cu un mixer la viteză mică, adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți doar până se amestecă.
Combinați 3 linguri de aluat, zahăr brun, ghimbir cristalizat și marmeladă de portocale într-un castron mic.
Lingura rămase aluat în vasul preparat. Dollop marmeladă amestec peste aluat; vârtej batters împreună folosind vârful unui cuțit.
Coaceți la 325 timp de 38 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.