Tort De Geraniu Parfumat Cu Lămâie
Tortul de geraniu parfumat cu lămâie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 661 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână lapte, ouă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Parfumat De Geraniu, Cookie-Uri De Geraniu Parfumate Cu Citrice, și Tort De Geraniu De Trandafir Victorian.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit.
Așezați 6 sau 7 frunze de geraniu, cu partea plictisitoare în sus, în partea de jos a tigaiei; deoparte.
Mince rămase 2 sau 3 frunze, și le-a pus deoparte.
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până la pufos.
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă sucul de lămâie.
Adăugați lapte și bateți la viteză mică până se amestecă. (Aluat va arata coagulat.)
Combinați făina și praful de copt. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică până la amestecare. Se amestecă coaja de lămâie și frunzele tocate.
Bateți albușurile de ou până se formează vârfuri moi; pliați ușor în aluat.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe grătar 30 de minute. Invertit pentru a elimina tort; se răcește complet pe suport de sârmă. Praf cu zahăr pudră.