Tort De Geraniu Parfumat Cu Lămâie

Tort De Geraniu Parfumat Cu Lămâie
Tortul de geraniu parfumat cu lămâie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 661 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână lapte, ouă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Parfumat De Geraniu, Cookie-Uri De Geraniu Parfumate Cu Citrice, și Tort De Geraniu De Trandafir Victorian.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Așezați 6 sau 7 frunze de geraniu, cu partea plictisitoare în sus, în partea de jos a tigaiei; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Mince rămase 2 sau 3 frunze, și le-a pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
4
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6
Adăugați lapte și bateți la viteză mică până se amestecă. (Aluat va arata coagulat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Combinați făina și praful de copt. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică până la amestecare. Se amestecă coaja de lămâie și frunzele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
8
Bateți albușurile de ou până se formează vârfuri moi; pliați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
9
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe grătar 30 de minute. Invertit pentru a elimina tort; se răcește complet pe suport de sârmă. Praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista