Tort de gem de mure III
Blackberry Jam Cake III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă vegetariană servește 3 și costă $ 3.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1763 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar măcinat, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Gem De Piersici De Rubarbă, Gem De Cireșe, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Grăsime și făină 3 (9 inch) Tigăi.
Se amestecă împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ienibaharul și cuișoarele. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele de unt. Se amestecă gemul de mure.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.