Tort de făină de porumb cu zahăr brun cu Topping de iaurt dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu făină de porumb cu zahăr brun cu iaurt dulce. Această rețetă face 8 porții cu 645 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul de canolan, făina de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de zahăr brun cu unt de arahide și Topping fragil, Tort de cafea cu topping de Crumble și glazură de zahăr brun, și Tort De Cafea Cu Mere Cu Topping De Crumble Și Glazură De Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pulverizați o tigaie Bundt de dimensiuni standard cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un castron mic, amestecați împreună 1 cană iaurt, zahăr brun, ulei, ouă și suc de portocale până se combină complet. Se amestecă ingredientele umede în uscat doar până se încorporează.
Se toarnă în preparat tigaie și se coace până când este umflat și auriu și un tester plasat în centru iese curat, 35 până la 40 de minute.
Scoateți din cuptor și, când este suficient de rece pentru a manipula, răsturnați pe un suport de răcire cu sârmă. Se răcește complet înainte de feliere.
Pentru topping, amestecați împreună restul de 1 cană de iaurt, coaja de portocală și zahărul pudră. Feliați tortul și serviți cu toppingul de iaurt stropit deasupra.