Tort de făină de porumb cu zahăr brun cu Topping de iaurt dulce

Tort de făină de porumb cu zahăr brun cu Topping de iaurt dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu făină de porumb cu zahăr brun cu iaurt dulce. Această rețetă face 8 porții cu 645 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul de canolan, făina de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de zahăr brun cu unt de arahide și Topping fragil, Tort de cafea cu topping de Crumble și glazură de zahăr brun, și Tort De Cafea Cu Mere Cu Topping De Crumble Și Glazură De Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pulverizați o tigaie Bundt de dimensiuni standard cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-un castron mic, amestecați împreună 1 cană iaurt, zahăr brun, ulei, ouă și suc de portocale până se combină complet. Se amestecă ingredientele umede în uscat doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se toarnă în preparat tigaie și se coace până când este umflat și auriu și un tester plasat în centru iese curat, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți din cuptor și, când este suficient de rece pentru a manipula, răsturnați pe un suport de răcire cu sârmă. Se răcește complet înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Pentru topping, amestecați împreună restul de 1 cană de iaurt, coaja de portocală și zahărul pudră. Feliați tortul și serviți cu toppingul de iaurt stropit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista