Tort de frigider cu ciocolată pur și simplu uimitor
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, pur și simplu uimitoare tort frigider ciocolata ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 558 calorii, 6g de proteine, și 53G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați baileys, cremă dublă, zahăr glazură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort Uimitor Cu Strat De Unt De Arahide-Ciocolată, Tort De Frigider Cu Ciocolată, și Tort De Frigider Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata și 150 ml de smântână împreună într-o tigaie mică. Se răcește până se întinde, apoi se folosește pentru a sandwich perechi de fursecuri împreună.
Alegeți un suport pentru tort sau o farfurie plată pentru a vă asambla tortul. Răsturnați crema rămasă, mascarpone, Baileys și zahărul glazurat într-un castron mare și folosiți un tel electric pentru a bate până se îngroașă și amestecul își menține forma.
Aranjați câteva dintre sandvișurile dvs. de prăjituri pentru a face o bază care aproape acoperă farfuria. Punctați puțin din cremă sub fiecare și rămâneți în poziție.
Întindeți sau dollop peste un strat bun de cremă, apoi adăugați un alt strat de fursecuri, puțin mai mic decât primul. Pentru a obține un finisaj îngrijit, alegeți o față a tortului dvs. și începeți întotdeauna prin aranjarea inelului exterior al prăjiturilor de acolo (apoi puteți fixa prăjiturile în jumătate pentru a umple mijlocul). Repetați, făcând straturile mai mici de fiecare dată, până când terminați cu un singur cookie și o păpușă de cremă deasupra! Se răcește la frigider peste noapte.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.