Prajitura de ciocolata Molton Love este un desert care serveste 12. O portie din acest fel de mancare contine aproximativ 20g de proteine , 110g de grasimi si un total de 1459 de calorii . Pentru 3,46 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ouă, zahăr, făină de prăjitură și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 47% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tortul cu ciocolată Molton Love , True Love Chocolate Cake și Double-the-love chocolate cake .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți 12 inele de copt cu spray și aranjați-le peste o tavă de copt unsă și tapetată.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Amestecați untul și ciocolata într-un castron de oțel inoxidabil la o fierbere dublă. Se topește până se formează o textură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Pentru Periere și Prăjire
3
Pune vasul peste un răcitor dublu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
4
*Notă bucătarului: Acesta este ca un cazan dublu, cu excepția că vasul de jos este umplut cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Pentru Periere și Prăjire
5
Adăugați zahărul și ouăle într-un castron mediu și amestecați pentru a se combina. Îndoiți încet ouăle în amestecul de ciocolată și unt, apoi adăugați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și Prăjire
6
Umpleți inelele de copt până la jumătate cu aluatul.
7
Coaceți la cuptor până când părțile laterale s-au întărit, dar centrul este lucios, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească câteva minute, apoi ridicați inelul de copt de pe fiecare prăjitură.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Pentru asamblare, adăugați 1 până la 2 linguri Creme Anglaise în fiecare farfurie de servire.
10
Adăugați sos de unt în farfurii folosind un design elegant. Faceți același lucru cu Coulisul de Zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
11
Adăugați o bucată de Tuile de Fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
12
Transferați prăjiturile topite din tava de copt în farfurii de deasupra sosurilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
13
Deasupra se stropesc sos de ciocolata si se orneaza cu fructe de padure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Tarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
14
Într-o oală medie, la foc mediu, adăugați smântâna, boabele de vanilie și semințele, zahărul și gălbenușurile de ou. Amestecați cu o spatulă de cauciuc atingând direct fundul cratiței, ținând amestecul în mișcare fără a se lipi. Gătiți amestecul la foc mediu timp de 15 minute până când amestecul se strânge. Se strecoară și se răcește peste o baie de gheață până când este omogen, gros și rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Soiuri De Ciuperci
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și Verde
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Adăugați fructele de pădure și siropul într-un blender. Se face piure, apoi se strecoară și se toarnă într-o sticlă de stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Se amestecă zahărul și apa împreună într-o oală. Se fierbe la foc mare până se îngroașă și zahărul s-a dizolvat complet. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
18
Amestecați ingredientele umede într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
19
Amestecați ingredientele uscate într-un bol separat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
20
Îndoiți umed cu uscat, câte puțin, până se încorporează.
21
Se toarnă uniform deasupra unei foi de copt tapetată cu silpat.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
22
Coaceți timp de 5 minute. Se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
23
Adăugați ciocolata, apa și untul la o fierbere dublă. Se amestecă până se topește apoi se răcește și se stropește deasupra prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.