Tort De Căpșuni Din Făină De Porumb

Tort De Căpșuni Din Făină De Porumb
Tortul cu căpșuni din făină de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, iaurt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Tort De Porumb Portocaliu Cu Căpșuni, Tort de făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, și Shortcakes Proaspete Din Făină De Porumb Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 9 inci. Cerneti impreuna faina de porumb, faina, sarea si praful de copt, dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingredientele uscate alternativ cu iaurtul, amestecând după fiecare adăugare. În cele din urmă, pliați căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
IaurtIaurt
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare sau un cuțit introdus, iese curat. Se răcește tortul în tigaie pe un suport de sârmă timp de 30 de minute, apoi se inversează pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Serviți cu înghețată sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista