Tort De Căpșuni Din Făină De Porumb

Tortul cu căpșuni din făină de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, iaurt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Tort De Porumb Portocaliu Cu Căpșuni, Tort de făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, și Shortcakes Proaspete Din Făină De Porumb Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 9 inci. Cerneti impreuna faina de porumb, faina, sarea si praful de copt, dati deoparte.
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați vanilia.
Adăugați ingredientele uscate alternativ cu iaurtul, amestecând după fiecare adăugare. În cele din urmă, pliați căpșunile.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare sau un cuțit introdus, iese curat. Se răcește tortul în tigaie pe un suport de sârmă timp de 30 de minute, apoi se inversează pe o farfurie de servire.
Serviți cu înghețată sau frișcă.