Tort De Cutremur Cu Ciocolată I
Tort cutremur ciocolata i este un vegetarian rețetă cu 14 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 460 calorii. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 194 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, nucile, nuca de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tort Cutremur, Tort Cutremur, și Tort Cutremur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de tort de 9x12 inch. Acoperiți fundul tăvii de tort cu nucile tocate și nuca de cocos fulgi.
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă aluatul peste nuci tocate și nucă de cocos.
Topiți untul sau margarina, adăugați brânză cremă și zahăr de cofetărie. Se amestecă până se amestecă. Lingură peste aluat necoapte.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 până la 42 de minute. Vă rugăm să rețineți: nu puteți testa pentru coacere, deoarece tortul va părea lipicios chiar și atunci când este terminat. Glazura se scufundă în aluat în timp ce se coace, formând panglica albă în interior. Face 16 porții.