Tort De Crab-Portobellos Umplut

Tort De Crab-Portobellos Umplut
Crab tort-umplute Portobellos ar putea fi doar pescatarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 335 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 3,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați condimente de fructe de mare, ouă, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Portobellos Umplute Cu Crab, Portobellos Umplute Cu Crab, și Portobellos Umplute Cu Crab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile din ciuperci (aruncați sau salvați pentru o altă utilizare); puneți capacele deoparte. Într-o tigaie mică, călește ceapa în 1 lingură de ulei până se înmoaie. Într-un castron mic, combinați crema de brânză, oul, pesmetul, 1/2 cană de brânză și condimentele cu fructe de mare. Amestecați ușor crabul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
CrabiCrabi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lingură 1/2 cană amestec de crab în fiecare capac de ciuperci; stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
CrabiCrabi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se presară cu boia și brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Se pune într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți, neacoperit, la 400 de euro timp de 15-20 de minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista