Tort De Coroană Prințesă Regală

Tort De Coroană Prințesă Regală
Royal Princess Crown Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carton, amestec de prăjituri, culoare alimentară lichidă roz neon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 12%. Încercați Tort De Coroană Prințesă, Cel mai bun tort de cafea cu afine are whisky-ul Crown Royal Maple finisat, și Supa Regală de mlaștină a prințesei Fiona pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
2
Puneți tortul în congelator cu 30 de minute înainte de tăiere pentru a reduce firimiturile.
3
Într-un castron mare, amestecați glazura și culoarea alimentelor cu culoarea dorită. Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați tortul cu partea superioară în sus. Folosiți scobitori pentru a marca secțiuni de tort de tăiat (vezi diagrama); tăiați tortul în formă de coroană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
ScobitoriScobitori
BolBol
4
Așezați pe tava de servire.
5
Înghețați cu strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. Congelați aproximativ 30 de minute pentru a seta înghețarea. Frost tort întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
6
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. În cupa de măsurare cu microunde de 1 cană, așchii de copt cu microunde descoperite pe mediu (50%) 30 de secunde. Se amestecă; cuptor cu microunde în trepte de 10 secunde, amestecând după fiecare, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CoptBucăți De Copt
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
7
Așezați într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
8
Taie colț mic de sac. Strângeți punga pentru a țeava forme de stea și squiggle după cum doriți pe hârtie cerată; imediat deasupra cu stropi. Dați la frigider 10 minute pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește
9
Pentru a decora tortul, așezați forme de ciocolată albă deasupra tortului. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista