Tort de condimente cu umplutură de zmeură și glazură de brânză cremă
Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 16 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 351 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Condimente Cu Umplutură De Mure Și Glazură De Brânză Cremă, Tort cu condimente portocalii cu umplutură de Cran-zmeură și glazură de fasole de vanilie, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă și umplutură de marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză medie până când este pufos. Bateți în zahăr pudră și vanilie.
Pe farfuria de servire, Așezați 1 tort, cu fața rotunjită în jos.
Se întinde cu 1 cană glazură.
Presărați 1 cană de zmeură peste glazură. Se acoperă cu al doilea tort, cu partea rotunjită în sus.
Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Aranjați restul de 1 cană de zmeură deasupra tortului de-a lungul marginii.
În cratița de 1 litru, încălziți jeleul la foc mediu, amestecând continuu, până se topește.
Ungeți jeleul topit peste fructe de pădure.
Se ornează cu frunze de mentă. A se păstra acoperit la frigider.