Tort de condimente cu umplutură de zmeură și glazură de brânză cremă

Tort de condimente cu umplutură de zmeură și glazură de brânză cremă
Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 16 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 351 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Condimente Cu Umplutură De Mure Și Glazură De Brânză Cremă, Tort cu condimente portocalii cu umplutură de Cran-zmeură și glazură de fasole de vanilie, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă și umplutură de marmeladă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
3
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză medie până când este pufos. Bateți în zahăr pudră și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Pe farfuria de servire, Așezați 1 tort, cu fața rotunjită în jos.
5
Se întinde cu 1 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Borcan Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, NescurcateBorcan Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
6
Presărați 1 cană de zmeură peste glazură. Se acoperă cu al doilea tort, cu partea rotunjită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
GlazuraGlazura
7
Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Aranjați restul de 1 cană de zmeură deasupra tortului de-a lungul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
GlazuraGlazura
8
În cratița de 1 litru, încălziți jeleul la foc mediu, amestecând continuu, până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Ungeți jeleul topit peste fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
JeleuJeleu
10
Se ornează cu frunze de mentă. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista