Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu o înălțime de Mile. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 845 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Colibri Cu Ciocolată Albă Înaltă De Mile, Tort de ciocolată înalt de Mile cu cremă de unt de vanilie, și Mile High Cheesecake Tort De Ciocolată Stratificat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Unt tort tigai, apoi linia de jos a fiecăruia cu o rundă de hârtie pergament și unt pergament. Tigăi de făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Se topește ciocolata cu unt, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
3
Cernem împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Bateți ouăle, zaharurile și vanilia într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până la palid și gros, 3 până la 5 minute. La viteză mică, amestecați ciocolata topită până se încorporează, apoi adăugați amestecul de făină în 3 loturi alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când fiecare adăugare este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ciocolata
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Întindeți aluatul uniform în Tigăi și tigăi rap de mai multe ori pe tejghea pentru a elimina bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți până când prăjiturile se îndepărtează de părțile laterale ale tigăilor și o culegere de lemn introdusă în centrul fiecăruia iese curată, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se răcește în tigăi pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor de tigăi. Inversați pe rafturi și aruncați pergamentul, apoi răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
1
Bateți împreună zahărul, făina, pudra de cacao și un vârf de sare într-o cratiță mică și grea la foc mediu, apoi adăugați lapte și gătiți, amestecând constant, până când amestecul fierbe și este neted și gros, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă în ciocolată și vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Transferați într-un castron pentru a se răci la temperatura camerei, acoperind suprafața cu hârtie pergament pentru a preveni formarea unei piele.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bol
4
Bateți untul cu un mixer electric până devine cremos, apoi adăugați puțin amestecul de ciocolată răcit, bătând până când glazura este pufoasă și răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Tăiați fiecare tort orizontal în 2 straturi cu un cuțit lung zimțat. Puneți 1 strat pe un suport pentru tort sau o farfurie mare și întindeți deasupra cu 1 1/4 căni de glazură. Repetați cu încă 2 straturi, apoi adăugați stratul rămas și întindeți partea superioară și laterală a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
1
* Straturile de tort pot fi făcute cu 2 zile înainte (dar nu împărțite orizontal) și păstrate, înfășurate strâns, la temperatura camerei.* Glazura poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei (aproximativ 1 oră) și bateți până devine pufos înainte de utilizare.* Tortul poate fi înghețat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.