Tortul cu ciocolată-Praline într-un borcan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 339 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, zahăr brun ferm, cafea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Ciocolată-Praline, Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată, și Tort de clătite cu ciocolată praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați 10 până la 12 borcane de conservare din sticlă de 1/2 halbă pe o foaie de copt cu margini, aranjată uniform cu spațiu între ele. (Dacă aveți o căptușeală Silpat, așezați-o sub borcane pentru a preveni alunecarea lor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Conserve Borcan
3
Pentru a face prăjiturile, într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru tel, bateți untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
4
Adăugați zahărul brun și ouăle și amestecați până devin pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ouă
5
Adăugați vanilia, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Pudră De Cacao
Sare
6
Adăugați jumătate din făină, apoi jumătate din smântână și amestecați până se combină. Repetați cu făina rămasă și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Stropiți în cafea și amestecați până se omogenizează. Aluatul va fi subțire, ca smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Cafea
8
Se toarnă aluatul în borcane, umplându-le la jumătate.
9
Coaceți până când vârfurile prăjiturilor sunt ferme la atingere, aproximativ 25 de minute.*
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Pentru a face toppingul, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu, apoi adăugați zahărul brun și 1?2 cană de apă și se amestecă cu o lingură de lemn până când zahărul se dizolvă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie Cu Sos
11
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați zahărul pudră până se combină, apoi reveniți la foc și aduceți la fierbere. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se toarnă toppingul de pralină peste prăjituri pentru a acoperi, lucrând rapid, deoarece pralina se întărește rapid pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
13
Lăsați prăjiturile să se răcească complet dacă nu sunt deja, înainte de a înșuruba capacele borcanelor.**
14
Do-Aheads
15
* Prăjiturile pot fi făcute înainte, răcite, acoperite și păstrate la temperatura camerei timp de 2 zile sau la frigider până la 4 zile.
16
** Prăjiturile finite se vor păstra până la 4 zile la temperatura camerei.
17
Gust
18
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
19
El este câștigătorul premiului James Beard din 2002 pentru cel mai bun bucătar din Midwest. Cu partenerul culinar Gale Gand, a coautorizat Braseria americană și ouă de făină de zahăr cu unt. El este autorul Amuse-Bouche. Tramonto locuiește în afara orașului Chicago împreună cu soția și cei trei fii ai lor.Gale Gand este cofetar / partener executiv la Tru. În 2001 a primit premiul James Beard pentru patiser remarcabil și a fost numită Top patiser chef of the year de către Bon App Ampercultit. Ea este, de asemenea, gazda Sweet Dreams a rețelei alimentare. Cu partenerul culinar Rick Tramonto, Gand coautor American Brasserie și unt zahăr făină ouă. Ea este autoarea cărților Just a Bite de Gale Gand și Short and Sweet de Gale Gand. Gand locuiește în afara Chicago cu soțul și fiul ei.Tim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. A fost nominalizat cinci ani la rând pentru premiul James Beard pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând în 1999 pentru deserturile lui Charlie Trotter. Proiectele sale anterioare includ cărți din seria Charlie Trotter, The Inn at Little Washington, Jacques Pepin ' s Kitchen și Amuse-Bouche. Turner locuiește în Chicago împreună cu soția și cele trei fiice exuberante.Mary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național. Cele mai recente credite ale sale includ Amuse-Bouche și Taste: Pure and Simple. Ea a contribuit semnificativ la Back to the Table, The Naked Chef, How to Be a Domestic Goddess și cartea de bucate Twelve Seasons a lui Alfred Portale, printre alte cărți. Editorul IACP Food Forum Quarterly, locuiește în afara New York-ului împreună cu fiica ei.