Tort de ciocolată germană cu umplutură de nucă de cocos-Pecan
Reteta tort de ciocolată germană cu umplutură de nucă de cocos-Pecan este gata în aproximativ 4 ore și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 118g de grăsime, și un total de 1628 calorii. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 16 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Germană-Tort De Ciocolată Cu Sos De Nucă De Cocos-Pecan, Tort de ciocolată germană cu sos de nucă de cocos-Pecan, și Tort De Ciocolată Germană Cu Glazură De Nucă De Cocos-Pecan Cajeta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați trei tigăi de tort de 9 inci cu spray de gătit antiaderent cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul la viteză medie-mare cu un mixer electric până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați smântâna și vanilia, bătând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană Necco
5
Într-un castron mediu, combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Adăugați treptat la amestecul de unt, alternativ cu laptele de unt, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De Orez
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ciocolata topită, bătând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
7
Puneți aluatul uniform în tigăile pregătite.
8
Coaceți până când un pick de lemn introdus în centru iese curat, 18-22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se lasă să se răcească în tigăi timp de 10 minute.
10
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
11
Întindeți două treimi din umplutura de nucă de cocos-Pecan uniform între straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Kilograme De Mure (aproximativ
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
12
Așezați tortul în congelator timp de cel puțin 1 oră.
13
Întindeți glazura de Ganache de ciocolată uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativ
14
Întindeți restul de o treime de umplutură de nucă de cocos-Pecan uniform peste vârful tortului. Aranjați jumătățile de pecan în jurul vârfului și fundului tortului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Stropi în Formă De Inimă
Kilograme De Mure (aproximativ
15
Garnisiți cu bucle de ciocolată, dacă doriți. Păstrați tortul în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
16
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, zahărul și gălbenușurile de ou. Gatiti la foc mediu-mic pana cand zaharul este dizolvat si amestecul acopera spatele unei linguri, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
17
Se scoate de pe foc și se adaugă nuca de cocos, nucile pecan și untul, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
18
Lăsați să stea până când amestecul ajunge la temperatura camerei.
19
Într-un castron mediu, combinați ciocolata tocată, untul și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
20
Se toarnă crema clocotită peste amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare Nu
21
Lăsați să stea 1 minut. Se amestecă până se topește ciocolata și amestecul este neted. Se răcește timp de 30 de minute, amestecând ocazional, până când glazura este o consistență răspândită.