Tort De Ciocolată Germană

Tort De Ciocolată Germană
Tort de ciocolata German ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 372 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, Ciocolata germană a brutarului, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt; pus deoparte.Umpleți o cratiță mică cu 1 inch de apă și aduceți-o la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Așezați ciocolata într-un vas din oțel inoxidabil sau sticlă, puneți vasul peste apa care fierbe (asigurați-vă că nu atinge apa) și amestecați până când ciocolata este complet topită, aproximativ 3 până la 5 minute; se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; set aside.In vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremați untul măsurat și zahărul la viteză medie-mare până la culoare deschisă și pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați ouăle, câte 1, apoi gălbenușul de ou, bătând după fiecare adăugare până se încorporează uniform. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului folosind o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați vanilia și ciocolata topită și readuceți mixerul la viteză medie-mare, amestecând până se combină uniform, aproximativ 30 de secunde.Reduceți viteza la mediu scăzut și adăugați o treime din ingredientele uscate rezervate. Când tocmai ați încorporat, adăugați jumătate din zară. Repetați, răzuind vasul cel puțin o dată și terminând cu ultima treime din ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
1
Combinați smântâna, zahărul și gălbenușurile de ou într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând continuu până când amestecul se îngroașă și acoperă spatele lingurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron mediu, se adaugă ingredientele rămase și se amestecă până când untul s-a topit și se încorporează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să se răcească în cameră temperature.To asamblați: odată ce tortul s-a răcit, transferați-l cu grijă pe o tăietură și tăiați-l în treimi (bucățile ar trebui să măsoare aproximativ 4 inci lățime pe 9 inci lungime), tăind cât mai necesar pentru a face secțiunile cât mai uniforme posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Întindeți aproximativ o treime din umplutură uniform peste partea superioară a 1 bucată de tort și o altă treime din umplutură peste partea superioară a unei a doua bucăți. Stivați cele 2 bucăți și așezați ultima piesă fără ornamente deasupra. Puneți ultima treime din umplutură deoparte.Folosind aproximativ o treime din crema de unt de vanilie, înghețați părțile laterale și partea superioară a tortului. (Nu vă faceți griji cu privire la aspectul în acest moment—acesta este doar un strat de bază sau un strat de firimituri și va fi acoperit mai târziu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
BazaBaza
5
Așezați tortul în congelator timp de aproximativ 10 minute sau frigiderul timp de aproximativ 20 de minute, până când glazura este setată și ușor tare. Întindeți uniform glazura rămasă peste partea superioară și laterală a tortului, apoi întindeți uniform treimea rămasă a umpluturii deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista