Tort de ciocolata German ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 372 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, Ciocolata germană a brutarului, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt; pus deoparte.Umpleți o cratiță mică cu 1 inch de apă și aduceți-o la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Așezați ciocolata într-un vas din oțel inoxidabil sau sticlă, puneți vasul peste apa care fierbe (asigurați-vă că nu atinge apa) și amestecați până când ciocolata este complet topită, aproximativ 3 până la 5 minute; se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; set aside.In vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremați untul măsurat și zahărul la viteză medie-mare până la culoare deschisă și pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
4
Adăugați ouăle, câte 1, apoi gălbenușul de ou, bătând după fiecare adăugare până se încorporează uniform. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului folosind o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați vanilia și ciocolata topită și readuceți mixerul la viteză medie-mare, amestecând până se combină uniform, aproximativ 30 de secunde.Reduceți viteza la mediu scăzut și adăugați o treime din ingredientele uscate rezervate. Când tocmai ați încorporat, adăugați jumătate din zară. Repetați, răzuind vasul cel puțin o dată și terminând cu ultima treime din ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ciocolata
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
1
Combinați smântâna, zahărul și gălbenușurile de ou într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând continuu până când amestecul se îngroașă și acoperă spatele lingurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron mediu, se adaugă ingredientele rămase și se amestecă până când untul s-a topit și se încorporează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să se răcească în cameră temperature.To asamblați: odată ce tortul s-a răcit, transferați-l cu grijă pe o tăietură și tăiați-l în treimi (bucățile ar trebui să măsoare aproximativ 4 inci lățime pe 9 inci lungime), tăind cât mai necesar pentru a face secțiunile cât mai uniforme posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Întindeți aproximativ o treime din umplutură uniform peste partea superioară a 1 bucată de tort și o altă treime din umplutură peste partea superioară a unei a doua bucăți. Stivați cele 2 bucăți și așezați ultima piesă fără ornamente deasupra. Puneți ultima treime din umplutură deoparte.Folosind aproximativ o treime din crema de unt de vanilie, înghețați părțile laterale și partea superioară a tortului. (Nu vă faceți griji cu privire la aspectul în acest moment—acesta este doar un strat de bază sau un strat de firimituri și va fi acoperit mai târziu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Baza
5
Așezați tortul în congelator timp de aproximativ 10 minute sau frigiderul timp de aproximativ 20 de minute, până când glazura este setată și ușor tare. Întindeți uniform glazura rămasă peste partea superioară și laterală a tortului, apoi întindeți uniform treimea rămasă a umpluturii deasupra tortului.