Tort de ciocolată German II

Tort de ciocolată German II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați German Chocolate Cake II. Această rețetă servește 8 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 990 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de bicarbonat de sodiu, unt, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 4-9 inci. Topiți ciocolata germană tocată în 1/2 cană de apă fierbinte și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce GermanăCiocolată Dulce Germană
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare, crema împreună 2 cani de zahar si scurtarea. Bateți în 4 gălbenușuri de ou până se omogenizează. Apoi, amestecați Zara și vanilia. Cerneti impreuna faina, sarea si bicarbonatul de sodiu; se amestecă în amestec cremos. Apoi, amestecați ciocolata topită. Într-un alt castron, bateți albușurile de ou la vârfuri rigide, pliați în aluat. Împărțiți aluatul uniform între cele patru tigăi și întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit. Tort rece în tigăi pe rafturi de sârmă. Când se răcește, umpleți și gheață cu glazura de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Pentru a face glazura: într-un castron mediu, bateți 1 gălbenuș de ou, smântână grea și 1 1/4 cană de zahăr până se omogenizează. Gatiti in partea de sus a unui cazan dublu, pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se ia de pe foc și se amestecă nuca de cocos, nucile pecan și untul. Se răcește înainte de a glazura tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista