Tort de ciocolată-Espresso cu sos de zmeură

Tort de ciocolată-Espresso cu sos de zmeură
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de crenguțe de mentă, ciocolată semidulce, espresso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură, Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură, și Mascarpone Torte cu sos Espresso.

Instrucțiuni

1
Unt și făină o tigaie cu brânză de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mic, amestecați frecvent ciocolata, 1 1/2 căni de unt, espresso și 3/4 cană de zahăr doar până când ciocolata este topită și amestecul este neted, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron, bateți ouăle pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă amestecul de ciocolată până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă în tigaie cheesecake.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți torte într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când centrul abia se agită când tigaia este agitată ușor, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se lasă să se răcească pe un raft timp de 30 de minute (Centrul torte se va scufunda), apoi se răcește până la rece, cel puțin 1 1/2 ore.
8
Între timp, într-un robot de bucătărie sau blender, învârtiți 1 litru de zmeură până se omogenizează. Frecați pur printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați semințele. Se amestecă 1/4 cană de zahăr în piure de zmeură; gustați și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Puneți sosul de zmeură în mod egal pe farfurii. Rulați un cuțit între torte și jantă; scoateți janta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Tăiați torte în pene. Aranjați o pană pe sos pe fiecare farfurie. Împrăștiați 1 cană de zmeură și marionberries rămase peste deserturi și garnisiți cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
11
Se servește cu linguri de șerbet de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1
Se toarnă 3/4 cană fierbinte (aproximativ 19
2
apă prin 1/3 cană de cafea măcinată într-un con de filtru. Dacă faceți torte și sos cu până la 1 zi înainte, răciți separat etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista