Tort de ciocolată-Espresso cu sos de zmeură

Tort de ciocolată-Espresso cu sos de zmeură
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de crenguțe de mentă, ciocolată semidulce, espresso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură, Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură, și Mascarpone Torte cu sos Espresso.

Instrucțiuni

1
Unt și făină o tigaie cu brânză de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mic, amestecați frecvent ciocolata, 1 1/2 căni de unt, espresso și 3/4 cană de zahăr doar până când ciocolata este topită și amestecul este neted, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron, bateți ouăle pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se amestecă amestecul de ciocolată până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă în tigaie cheesecake.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți torte într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când centrul abia se agită când tigaia este agitată ușor, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se lasă să se răcească pe un raft timp de 30 de minute (Centrul torte se va scufunda), apoi se răcește până la rece, cel puțin 1 1/2 ore.
8
Între timp, într-un robot de bucătărie sau blender, învârtiți 1 litru de zmeură până se omogenizează. Frecați pur printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați semințele. Se amestecă 1/4 cană de zahăr în piure de zmeură; gustați și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Puneți sosul de zmeură în mod egal pe farfurii. Rulați un cuțit între torte și jantă; scoateți janta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Tăiați torte în pene. Aranjați o pană pe sos pe fiecare farfurie. Împrăștiați 1 cană de zmeură și marionberries rămase peste deserturi și garnisiți cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
11
Se servește cu linguri de șerbet de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1
Se toarnă 3/4 cană fierbinte (aproximativ 19
2
apă prin 1/3 cană de cafea măcinată într-un con de filtru. Dacă faceți torte și sos cu până la 1 zi înainte, răciți separat etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista