Tort de ciocolată-Espresso cu sos de zmeură
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de crenguțe de mentă, ciocolată semidulce, espresso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură, Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură, și Mascarpone Torte cu sos Espresso.
Instrucțiuni
Unt și făină o tigaie cu brânză de 8 inci.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mic, amestecați frecvent ciocolata, 1 1/2 căni de unt, espresso și 3/4 cană de zahăr doar până când ciocolata este topită și amestecul este neted, 12 până la 15 minute.
Într-un castron, bateți ouăle pentru a se amesteca.
Se amestecă amestecul de ciocolată până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigaie cheesecake.
Coaceți torte într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când centrul abia se agită când tigaia este agitată ușor, aproximativ 40 de minute.
Se lasă să se răcească pe un raft timp de 30 de minute (Centrul torte se va scufunda), apoi se răcește până la rece, cel puțin 1 1/2 ore.
Între timp, într-un robot de bucătărie sau blender, învârtiți 1 litru de zmeură până se omogenizează. Frecați pur printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați semințele. Se amestecă 1/4 cană de zahăr în piure de zmeură; gustați și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți.
Puneți sosul de zmeură în mod egal pe farfurii. Rulați un cuțit între torte și jantă; scoateți janta.
Tăiați torte în pene. Aranjați o pană pe sos pe fiecare farfurie. Împrăștiați 1 cană de zmeură și marionberries rămase peste deserturi și garnisiți cu crenguțe de mentă.
Se servește cu linguri de șerbet de lămâie.
Se toarnă 3/4 cană fierbinte (aproximativ 19
apă prin 1/3 cană de cafea măcinată într-un con de filtru. Dacă faceți torte și sos cu până la 1 zi înainte, răciți separat etanș.