Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de crenguțe de mentă, ciocolată semidulce, espresso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură, Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură, și Mascarpone Torte cu sos Espresso.
Instrucțiuni
1
Unt și făină o tigaie cu brânză de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mic, amestecați frecvent ciocolata, 1 1/2 căni de unt, espresso și 3/4 cană de zahăr doar până când ciocolata este topită și amestecul este neted, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron, bateți ouăle pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă amestecul de ciocolată până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă în tigaie cheesecake.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți torte într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când centrul abia se agită când tigaia este agitată ușor, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se lasă să se răcească pe un raft timp de 30 de minute (Centrul torte se va scufunda), apoi se răcește până la rece, cel puțin 1 1/2 ore.
8
Între timp, într-un robot de bucătărie sau blender, învârtiți 1 litru de zmeură până se omogenizează. Frecați pur printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați semințele. Se amestecă 1/4 cană de zahăr în piure de zmeură; gustați și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Zmeură
Cu 50 De Calorii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Puneți sosul de zmeură în mod egal pe farfurii. Rulați un cuțit între torte și jantă; scoateți janta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
10
Tăiați torte în pene. Aranjați o pană pe sos pe fiecare farfurie. Împrăștiați 1 cană de zmeură și marionberries rămase peste deserturi și garnisiți cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Cu 50 De Calorii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
11
Se servește cu linguri de șerbet de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1
Se toarnă 3/4 cană fierbinte (aproximativ 19
2
apă prin 1/3 cană de cafea măcinată într-un con de filtru. Dacă faceți torte și sos cu până la 1 zi înainte, răciți separat etanș.