Tort de ciocolată dulce original al lui BAKER ' s GERMAN

Tort de ciocolată dulce original al lui BAKER ' s GERMAN
Tort de ciocolată dulce german original brutar ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu ciocolată dulce de la BAKER ' s GERMAN, Cookie-urile de ciocolată dulce ale lui BAKER ' s GERMAN, și Cookie-uri originale de ciocolată ale brutarului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Acoperiți fundul de tigăi rotunde de 3 (9 inci) cu pergament; pulverizați părțile laterale cu spray de gătit. Ciocolată cu microunde și apă în castron mare cu microunde la 1-1/2 până la 2 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 1 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare. Se amestecă în ciocolată topită și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
6
Adăugați amestecul de făină alternativ cu zară, bătând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați albușuri de ou; se amestecă ușor până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
8
Se toarnă în tigăi pregătite.
9
Coaceți 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Rulați imediat spatula mică în jurul prăjiturilor în tigăi. Prăjituri răcoroase în tigăi 15 min.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet.
11
Pregătiți umplutura și glazura de nucă de cocos-Pecan; se întinde între straturile de tort și deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista