Tort de ciocolată dulce original al lui BAKER ' s GERMAN

Tort de ciocolată dulce german original brutar ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu ciocolată dulce de la BAKER ' s GERMAN, Cookie-urile de ciocolată dulce ale lui BAKER ' s GERMAN, și Cookie-uri originale de ciocolată ale brutarului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Acoperiți fundul de tigăi rotunde de 3 (9 inci) cu pergament; pulverizați părțile laterale cu spray de gătit. Ciocolată cu microunde și apă în castron mare cu microunde la 1-1/2 până la 2 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 1 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare. Se amestecă în ciocolată topită și vanilie.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu zară, bătând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Adăugați albușuri de ou; se amestecă ușor până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigăi pregătite.
Coaceți 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Rulați imediat spatula mică în jurul prăjiturilor în tigăi. Prăjituri răcoroase în tigăi 15 min.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet.
Pregătiți umplutura și glazura de nucă de cocos-Pecan; se întinde între straturile de tort și deasupra tortului.