Tort De Ciocolată Cu Sos Fudge

Tort De Ciocolată Cu Sos Fudge
Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 367 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, lapte evaporat, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Savannah cu sos fierbinte de Fudge, Tort de ciocolată cu sos fierbinte de Fudge, și Mini ciocolată Bundt tort înghețată cu sos de Fudge fierbinte de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, budinca preparată cu lapte conform instrucțiunilor pachetului pentru budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toarnă într-un castron mare; adăugați amestecul de tort și bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Răspândiți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când prăjitura se întoarce când este ușor atinsă și marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tăvii. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Pentru sos, într-o cratiță mare grea, topiți untul și ciocolata la foc mic. Se amestecă laptele evaporat și zahărul până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati timp de 8 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
7
Serviți sosul cald cu tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
8
Serviți cu mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista