Tort De Ciocolată Cu Mentă
Rețeta tort de ciocolată cu mentă poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. O porție conține 215 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată cu lapte, apă, coloranți alimentari și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este îmbunătățit. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Cu Mentă (Tort De Lăcustă), Tort De Ciocolată Cu Nucă De Cocos Și Mentă, și Tort De Gheață Cu Mentă De Ciocolată.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului, folosind un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mare, combinați ingredientele de glazură până se omogenizează.
Se întinde peste tortul răcit.
Pentru topping, într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată și untul; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă extractul.
Se întinde peste glazură. Se dă la frigider până se fixează.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bella Grace Vineyards Old Vine Zinfandel. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Bella Grace Vineyards Old Vine Zinfandel]()
Bella Grace Vineyards Old Vine Zinfandel
Old Vine Zinfandel 2012, un vin roșu purpuriu, se deschide cu cireșe întunecate, tutun și taninuri ușoare. Aromele de la mijlocul palatului de condimente de vacanță și nucșoară se dezvoltă împreună cu zmeura coaptă. Finisajul este plăcut și ușor afumat, cu note ușoare de piper negru. Împerecheați cu carne roșie, tocănițe consistente și bomboane de ciocolată sau cu o persoană dragă în fața focului.