Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu glazură Espresso. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 92 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 320 calorii. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte de soia, sare grosieră, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort dublu de ciocolată Espresso Bundt cu glazură de Caramel, Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso, și Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso pentru rețete similare.