Tort De Ciocolată Cu Cireșe
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 307 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, umplutură de plăcintă cu cireșe, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Tartă Cu Prăjituri Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400.
Se amestecă zahărul pudră, extractul de migdale, oul și crema de brânză într-un castron mediu. Se amestecă Bisquick.
Rulați sau bateți aluatul într-un cerc de 12 inci pe foaia de cookie-uri ungreased. Marginea flautului, dacă se dorește.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când crusta devine maro auriu deschis.
Presărați chipsuri de ciocolată peste crusta fierbinte.
Coaceți aproximativ 1 minut sau până când chipsurile sunt topite; răspândiți uniform. Se răcește 5 minute. Slăbiți ușor și transferați pe placa de servire.
Întindeți umplutura de plăcintă peste ciocolată.
Încălziți chipsurile albe de copt și scurtați la foc mic, amestecând frecvent, până se omogenizează; stropiți peste umplutura plăcintei.