Tortul cu ciocolată-Chile este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 12 porții. O porție conține 666 calorii, 9g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, piper cayenne măcinat, espresso și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată neagră cu Chile-cremă de unt de ciocolată, Căldură Serioasă: Tort De Ciocolată-Chile Icebox, și Tort de scorțișoară cu Chile-cremă de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Tăiați un cerc de pergament de dimensiunea fundului detașabil al tigaiei. Montați cercul de pergament în fundul tigaiei. Rupeți o lungime de 18 inci de folie de aluminiu. Centrați tigaia peste foaia de folie și mototoliți și sertizați folia în jurul părților laterale ale tigaiei. (Folia va împiedica scurgerea apei în tigaie în timpul coacerii.) Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
2
Într-o cratiță medie, aduceți espresso-ul, zahărul brun și bețișoarele de scorțișoară la foc mic la foc foarte mic. Se fierbe până când siropul este foarte parfumat, aproximativ 20 de minute. Se amestecă untul până se topește, apoi se amestecă ardeiul cayenne. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Ardei Iute
Zahăr Brun
1 Cană Alune Măcinate Fin
Unt
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Pulsează ciocolata în robotul de bucătărie până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Transferați într-un castron adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă siropul de cafea cald și se bate până când ciocolata se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Aromatizant
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Bateți ouăle bătute până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită. Puneți tigaia într-o tigaie mare, adâncă, rezistentă la cuptor sau într-o tigaie și așezați-o pe grătarul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
8
Se toarnă suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți până când centrul este setat și abia se mișcă când agitați ușor tigaia, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Răciți tortul la temperatura camerei.
11
Scoateți folia și răciți tortul în tigaie cel puțin 8 ore. Rulați un cuțit umed în jurul părților laterale ale tigaiei, apoi deschideți arcul pentru a elibera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Folie De Aluminiu
Tigaie
12
Așezați un platou deasupra tortului și răsturnați.
13
Scoateți fundul tigaiei și îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Se servește cu înghețată de scorțișoară și zmeură.