Tort De Ciocolată-Chile
Tortul cu ciocolată-Chile este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 12 porții. O porție conține 666 calorii, 9g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, piper cayenne măcinat, espresso și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată neagră cu Chile-cremă de unt de ciocolată, Căldură Serioasă: Tort De Ciocolată-Chile Icebox, și Tort de scorțișoară cu Chile-cremă de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Tăiați un cerc de pergament de dimensiunea fundului detașabil al tigaiei. Montați cercul de pergament în fundul tigaiei. Rupeți o lungime de 18 inci de folie de aluminiu. Centrați tigaia peste foaia de folie și mototoliți și sertizați folia în jurul părților laterale ale tigaiei. (Folia va împiedica scurgerea apei în tigaie în timpul coacerii.) Puneți tigaia deoparte.
Într-o cratiță medie, aduceți espresso-ul, zahărul brun și bețișoarele de scorțișoară la foc mic la foc foarte mic. Se fierbe până când siropul este foarte parfumat, aproximativ 20 de minute. Se amestecă untul până se topește, apoi se amestecă ardeiul cayenne. Pune deoparte.
Pulsează ciocolata în robotul de bucătărie până se toacă grosier.
Transferați într-un castron adânc.
Se toarnă siropul de cafea cald și se bate până când ciocolata se topește complet.
Bateți ouăle bătute până se omogenizează complet.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită. Puneți tigaia într-o tigaie mare, adâncă, rezistentă la cuptor sau într-o tigaie și așezați-o pe grătarul cuptorului.
Se toarnă suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cratiței.
Coaceți până când centrul este setat și abia se mișcă când agitați ușor tigaia, 50 până la 60 de minute.
Răciți tortul la temperatura camerei.
Scoateți folia și răciți tortul în tigaie cel puțin 8 ore. Rulați un cuțit umed în jurul părților laterale ale tigaiei, apoi deschideți arcul pentru a elibera.
Așezați un platou deasupra tortului și răsturnați.
Scoateți fundul tigaiei și îndepărtați pergamentul.
Se servește cu înghețată de scorțișoară și zmeură.