Tort De Ciocolată

Ciocolata Cookie tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână unt, chipsuri de ciocolată, amestec de prăjituri cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de prăjituri cu ciocolată cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de aluat pentru biscuiți, Funfetti Tort Aluat Ciocolata Alba Cip Cookie Tort, și Prăjitură Cu Ciocolată Cu Glazură De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de bucăți F. faceți și coaceți cookie-urile conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește complet. Rupeți 15 fursecuri coapte în bucăți de 1 inch; pus deoparte. (Salvați cookie-urile rămase pentru o altă utilizare.)
Tapetați o tigaie rotundă de 6 sau 8 inci cu folie. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
În castron mediu, Așezați 1 1/3 cană chipsuri de ciocolată; pus deoparte. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 2/3 cană de frișcă și 2 linguri de unt la foc mediu, amestecând până când untul se topește și amestecul ajunge la fierbere.
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolată și se amestecă neted.
Adăugați bucăți de biscuiți în amestecul de ciocolată, pliați ușor până când toate bucățile sunt acoperite. Puneți lingura în tigaia pregătită pentru tort. Apăsați ușor amestecul în tigaie. Puneți la frigider tortul timp de 3 ore sau până când este ferm.
Scoateți tortul din tigaia pentru tort și întoarceți-l cu capul în jos pe o farfurie de servire.
Îndepărtați folia. Într-un castron mic, așezați restul de 2/3 cană chipsuri de ciocolată. În cratița de 1 litru, încălziți restul de 1/3 cană de frișcă și 1 lingură de unt la foc mediu, amestecând până când untul se topește și amestecul ajunge la fierbere.
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolată și se amestecă neted.
Se toarnă ciocolata topită peste tort; îngheț deasupra și părțile laterale folosind un cuțit de unt sau o spatulă offset. Dacă doriți, decorați cu ciocolată cu lapte topit.