Tort de ciocolata ambalat cadou

Tort de ciocolata ambalat cadou
Tortul de ciocolată împachetat în cadou durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 373 de calorii, 5 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită coacere cacao, zahăr, ulei de canolan și fund de ciocolată. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui împachetat cadou, somon împachetat cadou și brownie împachetate cadou.

Instrucțiuni

1
Aliniați partea de jos a unui 9-in. tigaie arcuită cu folie; unge folie și părțile laterale ale tavii cu 2 lingurițe de unt; pus deoparte. Topiți untul rămas. Într-un castron mare, bate untul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fundita De CiocolataFundita De Ciocolata
Arc De CiocolatăArc De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Arc De CiocolatăArc De Ciocolată
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Se adauga galbenusurile, pe rand, batand bine dupa fiecare. Se bate apa, uleiul si vanilia; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Combinați făina și cacao; se adaugă treptat la amestecul de ouă. Se amestecă nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Într-un alt castron mare, bate albușurile spumă la viteză medie până devine spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați smântână de tartru și sare; bate la mare până se formează vârfuri tari. Se pliază în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se toarnă în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți la 350° timp de 45-50 de minute sau până când partea de sus începe să se crape ușor și o scobitoare iese cu firimituri umede. Se răcește pe grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Pentru a asambla, răsturnați tortul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Îndepărtați folia; pus deoparte. Intr-o cratita grea se incinge ciocolata si smantana la foc foarte mic pana se topeste ciocolata (nu se fierbe); se amestecă până la omogenizare,
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Se ia de pe foc. Răciți dacă este necesar până când amestecul ajunge la consistența de întindere.
11
Se toarnă încet peste tort, netezind părțile laterale cu o spatulă de metal pentru a acoperi uniform. Răciți până se fixează. Transferați cu grijă tortul pe o farfurie plată de servire. Deasupra cu fundita de ciocolata. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Totus Tuus Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista