Tort de ciocolata ambalat cadou

Tort de ciocolata ambalat cadou
Tortul de ciocolată împachetat în cadou durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 373 de calorii, 5 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită coacere cacao, zahăr, ulei de canolan și fund de ciocolată. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui împachetat cadou, somon împachetat cadou și brownie împachetate cadou.

Instrucțiuni

1
Aliniați partea de jos a unui 9-in. tigaie arcuită cu folie; unge folie și părțile laterale ale tavii cu 2 lingurițe de unt; pus deoparte. Topiți untul rămas. Într-un castron mare, bate untul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fundita De CiocolataFundita De Ciocolata
Arc De CiocolatăArc De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Arc De CiocolatăArc De Ciocolată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Se adauga galbenusurile, pe rand, batand bine dupa fiecare. Se bate apa, uleiul si vanilia; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
3
Combinați făina și cacao; se adaugă treptat la amestecul de ouă. Se amestecă nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Într-un alt castron mare, bate albușurile spumă la viteză medie până devine spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați smântână de tartru și sare; bate la mare până se formează vârfuri tari. Se pliază în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se toarnă în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți la 350° timp de 45-50 de minute sau până când partea de sus începe să se crape ușor și o scobitoare iese cu firimituri umede. Se răcește pe grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Pentru a asambla, răsturnați tortul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Îndepărtați folia; pus deoparte. Intr-o cratita grea se incinge ciocolata si smantana la foc foarte mic pana se topeste ciocolata (nu se fierbe); se amestecă până la omogenizare,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Se ia de pe foc. Răciți dacă este necesar până când amestecul ajunge la consistența de întindere.
11
Se toarnă încet peste tort, netezind părțile laterale cu o spatulă de metal pentru a acoperi uniform. Răciți până se fixează. Transferați cu grijă tortul pe o farfurie plată de servire. Deasupra cu fundita de ciocolata. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Totus Tuus Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista