Clătită Austriacă

Clătită Austriacă
Clătita austriacă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 149 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de lapte, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 37%. Încercați Hash austriac, Cookie-Uri Cu Nuci Austriece, și Gulaș Austriac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă lapte, ouă și smântână și se amestecă într-un amestec neted. Între timp, topiți margarina într-o tigaie din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
CremăCremă
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă aluatul peste margarina topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
5
Puneți tigaia în cuptor și coaceți timp de 35 de minute. Clătita se va ridica pentru a forma un balon în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească până când clătita se fixează sau coboară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați în bucăți, serviți cu sirop de arțar și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista