Clătită Austriacă
Clătita austriacă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 149 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de lapte, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 37%. Încercați Hash austriac, Cookie-Uri Cu Nuci Austriece, și Gulaș Austriac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, sarea și zahărul.
Se toarnă lapte, ouă și smântână și se amestecă într-un amestec neted. Între timp, topiți margarina într-o tigaie din fontă.
Se toarnă aluatul peste margarina topită.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți timp de 35 de minute. Clătita se va ridica pentru a forma un balon în mijloc.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească până când clătita se fixează sau coboară.
Tăiați în bucăți, serviți cu sirop de arțar și bucurați-vă!