Tort De Chitară
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul de chitară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de bomboane rotunde tarte și acidulate, glazură de vanilie betty rich & creamy, licorice pull-and-peel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Tort De Chitară, Tort De Chitară Strum-Along, și Tort De Chitară Electrică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider sau congelați tortul aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos.
Cut 9x2-inch benzi de tort așa cum se arată în diagrama pentru gât chitara.
Tăiați corpul de chitară din tortul rămas.
Așezați 1/2 cană glazură într-un castron mic. Se amestecă 4 până la 6 picături de culoare verde a alimentelor. În glazura de vanilie rămasă, amestecați 6 picături de culoare galbenă a alimentelor. Atașați gâtul chitarei la corp cu o cantitate mică de glazură. Gât de chitară Frost cu un strat subțire de glazură verde și partea superioară a înghețului și părțile laterale ale corpului chitarei cu un strat subțire de glazură galbenă pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Frost tort întreg cu aceleași culori.
Apăsați 3 gumdrops pe fiecare parte a gâtului pentru tuning cuie. Pe gât, trageți linii transversale cu gel de decorare, la o distanță de 1 inch, pentru freturi.
Așezați cookie-ul de napolitane pe centrul corpului.
Așezați bomboane de tartă și acidulate în jurul cookie-ului de napolitane.
Așezați un băț de gumă de 1 inch sub cookie-ul de napolitane.
Așezați licorice pe gât pentru șiruri de caractere. Apăsați gumdrops rămase în glazura de mai jos guma stick. Depozitați ușor acoperit.