Tort de ceai Thailandez cu sos de cremă de lapte condensat

Tort de ceai Thailandez cu sos de cremă de lapte condensat
Tort de ceai Thailandez cu sos de cremă de lapte condensat ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. O porție conține 438 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână făină, gălbenușuri de ou, frunze de ceai Thailandez libere și alte câteva ingrediente, o puteți face. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Lapte Condensat, Tort De Lapte Condensat, și Tort De Lapte Condensat.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 1/4 căni de lapte într-un vas rezistent la căldură sau o cană de măsurare din sticlă; cuptor cu microunde până la cald, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se adaugă frunzele de ceai și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
3
Ungeți tigaia cu formă de arc de 10 inci sau o tigaie de 13 pe 9 pe 2 inci și tapetați - o cu o bucată de hârtie pergament; pus deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Într-un castron mediu amestecați făina, sarea și praful de copt; pus deoparte. Într-un bol mare de amestecare bateți untul cu un mixer electric la viteză medie până devine pufos, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați zahăr, 1/4 cană la un moment dat și continuați să bateți până când amestecul este bine combinat, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Adăugați ouă în amestecul de unt, pe rând, bătând după fiecare adăugare, aproximativ 1 minut în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Se strecoară laptele infuzat cu ceai printr-o strecurătoare cu plasă fină. Cu o spatulă de cauciuc, pliați alternativ amestecul de făină și laptele infuzat cu ceai în amestecul de unt. Odată ce aluatul este bine combinat, întindeți-l în tigaia pregătită și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Între timp, faceți sosul de cremă punând laptele rămas și laptele condensat într-o oală cu fund greu de 1 litru sau sosier la foc mediu-mic, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Așezați gălbenușurile de ou într-un bol mediu de amestecare și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Odată ce amestecul de lapte condensat începe să fiarbă, scoateți imediat vasul de pe foc. Cu o mână, turnați încet laptele fierbinte în gălbenușuri în jet subțire. Cu cealaltă mână, bateți amestecul energic, asigurându-vă că totul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Turnați amestecul de ouă înapoi în vasul de lapte gol și puneți-l la foc mic, amestecând constant. În mai puțin de un minut, sosul de cremă se va îngroșa. Scoateți oala de pe foc, strecurați crema printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un recipient de servire, de preferat unul cu gura de scurgere; păstrați acoperit și cald. (Ar trebui să ajungeți cu aproximativ 2 1/2 căni de sos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Serviți tortul cu sosul cald de cremă. (Dacă sosul devine prea gros la picioare, subțiați-l cu puțin lapte cald.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista