Tort de ceai de alune cu pere Moscato
Tortul cu ceai de alune cu pere Moscato ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 464 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, smântână grea, moscato d ' Asti și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Moscato fiert pere învelite în foietaj, Struguri Moscato Pound Tort.....A care este aproape favorit Elvis, și Pere Bosc caramelizate cu unt de alune.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați perele cu Moscato d ' Asti și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Unt și făină o tigaie rotundă de 8 pe 1 inch.
Puneți alunele pe o foaie de copt cu margini și coaceți timp de 12 minute sau până se rumenesc bogat.
Transferați alunele pe un prosop de bucătărie și lăsați să se răcească complet. Frecați alunele în prosop pentru a îndepărta pielea. Într-un robot de bucătărie, pulsează nucile până când sunt măcinate fin; aveți grijă să nu supraprocesați la o pastă.
Într-un castron mare, folosind un mixer portabil, bateți 6 linguri de unt cu 1/4 cană de zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, până când sunt bine încorporate.
Adăugați vanilia, apoi pliați alunele și făina.
Într-un bol din oțel inoxidabil, bateți albușurile până se formează vârfuri moi.
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr și bateți până se formează vârfuri strălucitoare aproape ferme. Se amestecă o treime din albușurile de ou în aluatul de tort pentru a-l ușura, apoi se pliază în albusurile rămase. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până când un tester de tort introdus în centru iese curat.
Transferați tortul într-un suport și lăsați-l să se răcească ușor în tigaie. Rulați un cuțit subțire în jurul tortului și desfaceți-l. Acoperiți ușor cu un prosop de bucătărie.
Scurgeți Moscato d ' Asti într-o cratiță mică. Se fierbe la foc mic până se reduce la 3 linguri, aproximativ 10 minute.
Lăsați siropul să se răcească, apoi la frigider.
Într-o tigaie mare, topiți restul de 1 lingură de unt.
Adăugați perele și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Aranjați panele de pere deasupra tortului într-un model de spițe.
Într-un bol din oțel inoxidabil, bateți crema până începe să se îngroașe.
Adăugați Moscato d ' Asti redus și bateți până se formează vârfuri moi.
Recomandarea vinului: alcoolul scăzut (5%), uscat 1999 la Spinetta Moscato d ' Asti Bricco Quaglia de la Giorgio Rivetti este dulce fără a fi cloying, iar aromele sale de fructe și tonurile de nuci indică arome similare în acest desert subtil dulce. Bulele crocante elegante ale vinului oferă, de asemenea, un contrast delicios cu acompaniamentul cu frișcă.