Tort De Ceai Cu Lămâie
Tort de ceai de lamaie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de făină, zahăr de cofetari, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci. Crema untul și zahărul într-un castron mediu până la lumină și pufos, folosind un mixer de mână (aproximativ 3 minute).
Adăugați ouăle pe rând în timp ce amestecați, apoi adăugați vanilia. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea intr-un bol mic.
Adăugați jumătate de făină în amestecul de unt și combinați.
Adăugați sucul de lămâie și coaja, amestecați și adăugați făina rămasă, amestecând din nou pentru a combina.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți până când tortul se întoarce când este apăsat ușor, aproximativ 20 de minute.
Combinați zahărul cofetarului, coaja de lămâie și sucul de lămâie și amestecați bine.
Se amestecă până se încorporează bine.