Tort De Caș De Tei

Tort De Caș De Tei
Var caș Lira tort necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 567 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr, glazură de caș de var și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort De Caș De Lămâie, Tort De Caș De Lămâie, și Tort De Portocale Cu Caș De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Bateți primele 2 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric greu până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând la viteză medie până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
3
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, bătând doar până când dispare galbenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4
Cerneti impreuna faina si urmatoarele 2 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă coaja de tei și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
ArahideArahide
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată cu tub de 10 inci (16 căni).
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute până la 1 oră și 30 de minute sau până când un pick lung de lemn introdus în centrul tortului iese curat. Tort rece în tigaie pe grătar 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Între timp, pregătiți glazura de caș de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Scoateți tortul din tigaie în grătar; periați ușor glazura caldă peste partea superioară și părțile laterale ale tortului. Se răcește complet pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista