Tort De Catifea Roșie
Tortul de catifea roșie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 416 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de tort uscat, pachetul de marmură fudge și bicarbonatul de sodiu într-un castron mediu; adăugați ingredientele rămase. Se amestecă cu un mixer electric la viteză mică până se umezește. Bateți la viteză mare timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul în 2 tigăi rotunde de tort de 9" unse și făinate.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute; întoarceți-vă pe un suport de sârmă. Se răcește complet; dacă doriți, înghețați straturile peste noapte pentru a face tortul mai ușor de înghețat.
Întindeți glazura de vanilie între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Bateți făina și laptele într-o cratiță la foc mediu-mic până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Într-un castron mediu, amestecați untul și zahărul; adăugați amestecul de lapte răcit. Bateți timp de 8 minute sau până devine pufos; se amestecă vanilia.