Tort De Catifea Neagră
O porție conține 466 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, ulei vegetal, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Red Velvet Black and White Cookies {Red Velvet Week / sâmbătă cu Rachael Ray}, Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți Tigăi rotunde de 3 (8 sau 9 inci) cu scurtare; ușor făină.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron mare, bateți uleiul, Zara, ouăle, culoarea alimentelor, oțetul și vanilia cu mixerul electric la viteză mică doar până la amestecare. Adăugați treptat amestecul de făină; bate 2 minute pe viteza medie, răzuire castron ocazional.
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Îndepărtați toate firimiturile libere din straturile de tort.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus.
Se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Întindeți un strat foarte subțire de glazură pe lateral pentru a sigila firimiturile.
Întindeți glazura rămasă pe partea laterală și deasupra tortului.
Tăiați licorice în bucăți. Puneți licorice deasupra tortului. Decoreaza marginea de jos a tort cu fasole jeleu.